PROJECTES   DISCOGRAFIA   AGENDA   MEDIA   PREMSA   CONTACTE  
 
 
FOUR SUITES
The music of Yes 1971-1977
 
Jaume Vilaseca, piano i teclats
Sergio del Boccio, veu
Roger Mir, saxo alt
Adrià Pinto, contrabaix
Andrea González, bateria
J oan Mar Sauqué, trompeta
Franky Ramos, saxo tenor
Pablo Martín, trombó
 
 
     
  Nova proposta del pianista Jaume Vilaseca basada en la música de la banda britànica YES. Escollint el primer repertori del grup, des de Fragile (1971) fins a Going for the One (1977), ha omplert de sonoritats, diàlegs i improvisacions del tot jazzístiques algunes d'aquestes peces mítiques.

I per això ha comptat amb músics creatius i arriscats de l'escena barcelonina, cent per cent "nova fornada" que aporten espontaneïtat i frescor en aquest "set list" ja clàssic i grandiós del rock progressiu dels primers anys setanta.

No calen guitarres i efectes perque hi ha saxos, trompeta i trombó, mentre el só del piano, l'orgue i el mini moog acoloreixen melodies i solos.

Ja experimentat en aquest estil, després de portar al jazz la música de Genesis amb tres àlbums (Jazznesis I, II i III), fer el mateix amb Jazz & Parsons Project i tenir un projecte en viu a trio homenatjant els ELP, Vilaseca ha enregistrat un àlbum, "FOUR SUITES (The Music of Yes 1971-1977), que ja té un directe sòlid i sorprenent, una experiència que no deixa indiferent i que recupera el passat per gaudir del present. I del futur.
 
     
 
 
CLOSE TO THE EDGE
 
 
THE GATES OF DELIRIUM
 
 
...Amb el suport de