PROJECTES   DISCOGRAFIA   AGENDA   MEDIA   PREMSA   CONTACTE  
 
 
JAZZ & PARSONS PROJECT
 
Jaume Vilaseca, piano i veu
 
 
     
  El pianista Jaume Vilaseca ens presenta el seu novè àlbum titulat “Jazz & Parsons Project”, en què recrea la música dels compositors Eric Woolfson i Alan Parsons, especialment dels primers i exitosos àlbums conceptuals de finals dels anys 70: (Tals of Mistery and lmagination 1976, 1 Robot 1977, Pyramid 1978, Eve 1979, Turn of a Friendly Card 1980, Eye in the Sky 1982).

Gravat i barrejat durant els mesos del primer confinament per pandèmia al seu “homestudio” personal, el pianista evoca les atmosferes d'aquests vinils inoblidables construint artesanalment unes bases electròniques que l'inspiren per a la improvisació. Aquesta sonarà a jazz clàssic de vegades (alguns temes tenen fortes reminiscències teatrals o cinematogràfiques) o altres a blues, be bop, funk...

En directe, la interpretació dels temes és un autèntic viatge a través del piano, una sessió d'imatges evocadores on les melodies poden portar al record o simplement a l'emoció, i les improvisacions a l'èxtasi o al desfogament pur. Les tecles llisquen intrèpides tant a les balades com als temes més rítmics, la veu ens acosta al crooner tímid però convençut, i finalment, unes notes d'electrònica que exerceixen de contrast en una màgica vetllada.
 
     
 
 
I ROBOT
 
 
CHILDREN OF THE MOON
 
 
...Amb el suport de